از خواص برگه زردآلو در طب سنتی هرچه بگوییم کم گفته ایم و در طب قدیم ایرانی به مصرف این خوراکی خوشمزه و لذیذ بسیار سفارش شده است. از برگه زردآلو می توان برای از بین بردن بوی بد دهان و کاهش التهاب معده استفاده کرد. برگه زردآلو را هم به عنوان خوراکی، مصرف می کنند و هم برگه ها را با آب جوشانده و خیس کرده و سپس میل می کنند. طبع زردآلو در نظر طب سنتی ایرانی سرد و تر شناخته شده است و زردآلو دارای خواص داروئی فراوانی است که در زیر به چند مورد آن اشاره خواهیم کرد:
زردآلو تصفیه کننده خون و باعث باز کردن عروق می شود.
درخت زردآلو، بومی کشور ترکمنستان و مغولستان است و از 3 قرن پیش نیز انواع وحشی آن در چین پرورش داشته است. زردآلو؛ میوه ای شیرین و زرد رنگ است و در اواسط تابستان می روید و علاوه بر خود میوه که به صورت خام مصرف می شود، زردآلو را خشک کرده که به آن برگه زردآلو می گویند و یکی از خوش طعم ترین و لذیذترین اجزا در آجیل شیرین است.
مغز هسته زردآلو، گرم و خشک است ولی برگ و گل آن سرد و خشک و علاوه بر زردآلو، هسته و برگه زردآلو نیز دارای خواص درمانی هستند:
هسته زردآلو ضد نفخ است و توصیه می شود برای هضم آسان به همراه خود زردآلو میل شود.
علاوه بر تمام مواردی که در مورد خواص زردآلو گفتیم بهتر است نکاتی را در رابطه با خوردن این خوراکی خوشمزه رعایت کنید:
برای تهیه این محصول ارزشمند می توانید با همکاران ما در فروشگاه اینترنتی سیمیشکا در تماس باشید.
درباره این سایت